Framme i Ridder City

image93
Frankfurt, Påsen hittar ett grönområde han inte vill springa i, på natt-ol.



Efter nästan två dygn på resande fot har vi nu anlänt till Ridder City, Kazakstan. Resan startade på lördag eftermiddag med tågtransport till Arlanda. Där övernattade vi för att på söndag morgon inleda den "riktiga resan". Den inleddes med flyg till Frankfurt. Väl där skulle vi ha åtta timmars väntan men pga. diverse förseningar och träning gick tiden fort och vi kunde inleda den långa resan österut 18.50. Norrmännen hade inte lika god tidsmarginal som oss i Frankfurt och när deras plan blev kraftigt försenat från Oslo övergav de sin packning och tog ett annat plan. Vi får hoppas att de får sin packning före första loppet eller ska vi få sen en norrman i den svenska dräkten:P

När vi klarat av den på förhand mest upphausade biten, inrikesflyg i Kazakstan, utan några som helst problem var det "bara" tio mil i buss kvar. Den visade sig bli en lång resa på tre timmar...

Nu är de flesta slitna efter resan men Påsen har visat lite spattighet både på kvällsjoggen och när han röck loss våran spegel från väggen. Han blir farlig i veckan.

Till middag fick vi tunga och det var bara de hårdaste som åt upp. Famous skyllde på att han fick tungspetsen och att det var motbjudande. Han är nog bara trött efter resan för i vanliga fall är han hård.

/Rollen


Kommentarer
Postat av: tomp

Great med rapport...och skönt att ni lever. Ge bara Åslund lite rotmos som tillbehör så får han i sig vilka läckerheter som helst därtill.

2008-03-03 @ 16:06:07
Postat av: Hammer

Instämmer med föregående talare! Skulle dock vara intressant med bilder på såväl tunga som den kazakstanska vardagen.

2008-03-03 @ 17:55:42
URL: http://indiepop.blogg.se
Postat av: Johanna

Ja verkligen skönt att höra att ni lever! Hoppas uppladdningen går fint...å ett stort Lycka Till på tävlingarna till er! Förresten, om inte norrmännen får sina kläder så kanske Åslund kan låna ut sin vita huvudbonad...mer än så behövs väl inte.

2008-03-03 @ 21:02:15
Postat av: Låma

Lycka till på tävlingarna!

2008-03-03 @ 21:18:10
Postat av: Nordebo

hälsa borat

2008-03-03 @ 22:18:58
Postat av: wheppa

Kör hårt och besynnerligt!

2008-03-03 @ 23:48:27
URL: http://www.tillfjalls.se
Postat av: Erik S

Jag glömde ju bort att jag skulle komma med några goda Kazakhstan-råd innan ni åkte, men ni är ju så världsvana så ni klarar er väl ändå? Eftersom ni inte kommenterade det särskilt så utgår jag från att ert inrikesplan var lite nyare än det som gick linjen Almaty - Ust-Kamenogorsk 2004. Hoppas ni fått någon trevlig tolk som tar hand om er lagom mycket.

Här finns det lite foton förresten: http://www.lik.kz/

Kör både fort och rätt på tävlingarna!

2008-03-04 @ 16:29:09
Postat av: Josie posie grosie

Jaa hoppas nu pojkar att ni tar väl hand om er. Angående tungan så var det heelt korrekt att inte äta upp, man vet ju inte vart den har varit...hoppas nu att det går bra för alla och att Åslund får spela de väl inövade låtarna på sin flöjt!

2008-03-04 @ 18:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0