Efterläger-läger

Efter vi dragit hem från skid-o-lägret i Reckingen hos Spoerry stannade två tappra män vid mälarens strand för att fortsätta kroppstrimningen. Beyan och Nordegrill har matat runt stockholms alla natursköna platser på racercyklar. Med vana att snitta 1000 höjdmeter/pass är omställningen till stockholmstraktens plattare vägar rena fartsensationen! Idag hittade vi dock en fin backrunda som stillade våra inneboende bergsgetter. Ett simpass i mälaren har också hunnits med mitt under gårdagskvällens rådande thunderstorm. 

Thunderstorm!

Luden bergsget!

Bergsget på kullersten!

Palt-schwimen i Schweiz - att frosta eller rosta - Sweden or Switzerland

Hej Svennar och annat löst folk


Det är ganska, ganska så nice, förutom att det har blivit ganska dyrt här i Schweiz. Det är som en återträff med högstadieklassen, avundsjuka på överklassen. Norrlänningarna sa, får int ja en palt så hopper jag i älva. Sagt och gjort, men badet uteblev. Vi tränar varje dag för vår kroppsform, om vi lyckas, japp, det drar vi lott om. Med seger i blicken, precis som MIK, kan ingenting gå fel när vi i bergen gååå!


Vi ska till Rosswald

En sväng till Zermatt

En hutt i Reckingen

Ett ligg i Brig

En dans i dalen

En bärs i Geschenen

En snus i Gotthard

Sen hem till PaltenIn Sweden we call it a kick.-     Vi ska till Fjällen.

-     Det heter alperna, mamma!Nordebo - ain't nothing to FUCK with!När du har sjukt bra koll och hälsan i behåll, är det glassigt (palt).Ett stycke värsting!Kolla skejtare, fy fan vad töntigt!I samband med att detta inlägg börjar lyda mot sitt slut vill vi utlysa en tävling med fina priser i potten. Hitta/sök upp alla filmer och làtar som vi har tagit citat ifràn.Tack som fan!
Schweiz 09-gänget.

RSS 2.0