Hämden är ljuv !

I förra inlägget delgavs de att jag var svår att nå per telefon i måndags.
Någon/Några hade satt in denna annons samt en annons om försäljning av barnvagn. Så under måndagen betade jag av 71 personer som ville köpa barnvagn och antalet som vill köpa kaninerna (bilder under) är bara uppe i 25 st.
Därav var jag mest upptaget i telefonen...

Misstänktlistan
1.Rost
2.Rost/Marren
3.Rost/Hammer
4. Rost/Marren/Hammer/Grillen
5. Rost/Grillen

Inte misstänkta:
1. Roland Hellberg
2. Ola Mopers
3. Janne Simons
4. Mamma Nordebo
5. Sven-Åke Jåfs

Kaninförsäljning

Grattis!!!


Idag fyller skidolandslagets veteran med blonderat hår och rosa kalsonger, Johan Granath,  gubbe!!! Inte 47år som många tror men väl 30år. Med detta inlägg vill vi gratulera honom, då det har varit svårt att nå honom per telefon...

Veckans idolbild!


Daniel "Matadoren" Nordegrill

Film från touren


Säsongsavslutning


SkidObloggen tipsar

SkidObloggen gillar att ge tillbaka till de som ställer upp för oss. Därför håller vi helt och hållet med Lena Carlzon-Lundbäck i det hon skriver på langd.se

Utdrag ur morgondagens startlista...


Erik Rost byter nationalitet!


SkidObloggen kan idag meddela att Alftas och skidorienteringslandslagets Erik Rost lämnar Sverige och byter till Tjeckien till nästa säsong. Det har snackats länge om detta byte men idag blev det alltså bekfräftat. Erik som just nu befinner sig i Tjeckien på träningsläger gick att nås på telefon i morse:
- Det känns helt rätt! Beslutet har vuxit fram inom mig under det senaste året och nu känner jag att jag är mogen att ta beslutet att byta nationalitet.
Vad fick dig att byta?
- Många faktorer, dels för att jag tror det blir ett lyft för min skidO-satsning och dels för att jag gillar tjeckiskor. Skämt å sido, Continental som jag har starka kopplingar till går in och stöttar mig som heltidsproffs.
- Jag tror även att jag kommer att kunna få bra träningsmöjligheter i Tjeckien med deras starka lag, särskilt Jacub Skoda som är en kille jag känner mycket gemensamt med. En härlig kille som kan hitta på lite vad som helst.
- Vi har nu även ett starkt stafettlag på gång med Vodraska och den alltid lika ivriga Skoda. Som jag ser det är vi ett starkare lag än Sverige.
Känns det som att du sviker Sverige?
- Givetvis känns det lite tungt att lämna Sverige, och visst, någon kanske kommer se lite snett på mig, men jag tror detta är det bästa beslutet för alla parter.

Tack för intervjun Erik och lycka till i framtiden!

RSS 2.0