Full pull, nästan!

Tjejerna levererade direkt. 1a, 2a och 5a är imponerande! Killarna var inte lika bra men Erik och Peter kämpade sig in topp-7. Lången blev inte lika lång som vanligt pga. att det var stenhårda spår och genvänligt = mycket lättåkt. Arrangören hade problem med internet så det är sparsamt med resultat på den officiella sidan men IOF har resultatet.
Peters fanclub var på plats. En brud han träffade under tågluffen '82.
Toves blogg
Hammers blogg
JGs sida
Kajsas sida

Bear Valley ur ett kvinnligt perspektiv


Chefen, Vallachefen


Mats.

Stockton

God kväll alla där hemma! Vi har precis ställt in gröt-tallrikarna i diskmaskinen och har börjat göra oss redo för det sista besöket i Bear Valley (för den här gången iallafall...).

Igår besökte vi den lilla staden Stockton, som visade sig vara den stora staden Stockton. Vi besökte ett shopping mall, eller som Håkan säger: "Shopping määl". Det var dock inte det lättaste att hitta dit. Sedvanligt svenskt köra-på-känn-manér tog oss inte riktigt ända fram. Medan Josefine och Hammer kollade på Freddie Mercury´s vita små shorts på dvd i bilen tog Tove tag i situationen och köpte en karta på en bensistation. Spik.

Vissa tyckte att "määl´et" var bättre än andra och kom hem med prylar som kan generera övervikt på flyget hem.

Björndalen

Idag besökte vi återigen Bear Valley för lite skidåkning och fortsatt acklimatisering på den höga höjden. Förmiddagen ägnades åt skidtestning för både aktiva och vallare. Lunchen inmundigades i en liten restaurang som öppnade för säsongen i och med vårt besök, soppa och hamburgare stod på menyn.

Efter lunch väntade en kort foto-session, där både lagbild och porträttfoton togs, vi hade dock mindre tur med vädret idag och regnet började falla mitt på dagen.

Dagen avslutades med födoinhandling och matlagning för team Brunbjörn.

Ett smakprov från dagens fotograferande:


Skidåkning i Bear Valley


Arnold, CA

Resan till Kalifornien är gjord, och nu börjar det riktiga äventyret.

Vi bor i ett hus på ca 1400m (4200ft?!) och marken utanför ligger bar. Det går dock rykten om att det finns snö ett par mil bort, så nu är det dags att hoppa in i SUVarna och bege oss mot det vita guldet för att både känna på snö och känslan i kropparna. Det kommer antagligen att bli ett lugnt pass då vi har 9h tidsomställning och dryga 2000m i höjdled att ta hänsyn till.

Nedan finns en film från gårdagens resa. Made by M.H.


Rapport

Halloj där ute och God fortsättning på det nya året!
Under jul- och nyårshelgerna har det varit lugnt på skidO-fronten runt om i Sverige. Då har några av våra tappra skidorienterare lämnat kartstället hemma och tävlat på längden istället. Noterbart är Kajsa´s resultat på Mora-pinglan där hon ställde av några riktiga längdrävar. Även Gustav, Peter och Johan var med och åkte i den hårda konkurrensen och gjorde stabila insatser..
Härnäst väntar några lokala tävlingar i bl.a Östersund och Umeå, där vi hoppas få några fina lopp. Därefter väntar Obs!-tävlingar i Säter (om Kung Bore vill samarbeta lite) samt Ö-vik.
På återseende!

RSS 2.0