Om du ska testa isarna i helgen...


Lite tips. Dock bidrar inte blidväder till bättre isar i alla lägen.

Tidig vinter i SvegEn av Svergies senaste VM-medaljörer på herrsidan, Daniel Nordebo, är numer tränare på skidgymnasiet i Sveg. Den tidiga vintern har gett möjligheter till att dra skidspår på höjderna utanför Sveg. Även isarna var riktigt fina uppe i skogen. Hammers besök var vältajmat då helgen bjöd på fantastiskt väder. Filmen beskriver ganska bra hur det såg ut. Lördagen var något utöver det vanliga med långturen som innehöll vandring, långfärdsskridskor och korvkrillning inkl kok-kaffe över öppen eld. 

Vad gör man i Arvidsjaur?

Ja, det kan man fråga sig. Förutom näst intill perfekta skidförhållanden på Rymmarstadion (ca 10 km skate och klassiskt på natursnö) vilket gör att staden drar till sig folk till Gielas egen camping så tog sig skidobloggens utsända en sväng ner på stan en fredagskväll för att kolla läget.

Träning med Team Norway


Var är dina skor Sindre?

Idag har vi rejsat med Team Norway. Rullskido, två slingor plus ca 6min stakning följt av jaktstart på 5,5km löpO. Det blev ett härligt pass. En junior var med, han missade starten. Hans-Jörgen vann rejset och JG blev tvåa. Tyvärr blev det även norskt på tredjeplatsen då Sindre passerade Hammer i slutskedet av LöpO'n då hammer inte förstått ett moment i övningen; det var skare till kontroll 13! Sindre tog ut sig så mycket att han glömde skorna.


Resultat:
1. Hans-Jörgen
2. JG
3. Sindre
4. Hammer
5. Lasse
6. King-Kong

1. Kajsa


RullO i norrland

Hej!
Idag samlades en bred trupp på 2 damer och 12 herrar och trotsade dom stundtals isiga asfaltsytorna i Umä för lite rullskidsorientering. Det var lite av ett frysa-om-pungen-väder med vindkallingar som solklart val. Anders Hansson hade dagen till ära knåpat ihop två mycket fina sprintbanor som genomfördes med EMIT. Cred till Anders för fint jobb och Mora Skidgym för utlån av stämplingssystem!

Resultat:
Korta banan:
Carl M 13:37
övriga tider något osäkra pga krånglande emit-utskrivare

Långa banan:
Något längre tider

Dagens ursäkt:
Kontroll 5 på långa banan (nummer 47 såklart) satt inte där den borde göra. 1-0 till Christian Spoerry.


Over and out
Elin med O-vänner

RSS 2.0