Svenska SkidoCupen, Venjan

I helgen avgjordes tredje omgången med svenska skidocupen. Denna gång i Venjan. Förhållandena var fina med 1-3dm snö och härligt vinterväder.

På lördagen var det stafetter och dom som inte uppmärksammat innan start att det var genföre fick sig en rejäl överraskning. Det gick nämligen att åka hur som helst i terrängen:) Åkarna som bemästrade detta bäst var Rollen och Joel i Alfta-Ösas förstalag och Johanna och Elin i Midälvas lag. Dagen till ära gjorde GSK Batong stafettpremiär för vintern och placerade sig på en fin fjärde plats just bakom Domnarvet och kombin mellan Älvsbyn/Kovland.

Idag skulle det varit långdistans men pga det snabba föret och lite förkortad banlängd så blev det snarare medeldistans. Många åkte snabbt idag tack vare höghöjdseffekt och tävlingssug men bäst åkte Rollen och Josefine (båda Alfta!). Kul att se att flera orienterare tog chansen att pröva skido idag.

Nu väntar uttagningar för WC-truppen till Bulgarien och många juniorer är säkert nervösa då deras trupper för JVM och UEM också ska tas ut. Mer om det senare.

Resultat från helgen: http://www2.idrottonline.se/default.aspx?id=55100

Kommentarer
Postat av: Hammer

Krydd

2008-01-28 @ 10:01:23
URL: http://indiepop.blogg.se
Postat av: Anonym

Hammer>>Tur för dig att det inte står nåt om tjuvstarten!

2008-01-28 @ 11:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0