Hemkomna

Efter det senaste inlägget blev bloggen av någon konstig anledning nerstängd. Kanske var det Hofvets media-ansvarige som granskade inlägget om barnet...?

Kazakstan fortsatte iallafall att leverera fin-fina skidorienteringstävlingar. Långdistansen blev precis så tekniskt krävande som vi förväntat oss, och detta hanterade Tove och Josefine bra! En seger och en andraplats svarade dessa två för. Erik tog hand om tredjeplatsen i herrklassen och fick en t-shirt i pris, med ett mönster som ska skydda mot strålning. Om Ni ber snällt kanske han kan recensera den i ett framtida inlägg...

Medeldistansen genomfördes som masstart i ett flackt område med många kontroller och ett tätt spårsystem. Detta genererade en tät tävling som svenskarna hanterade bäst, dubbelseger i både herr- och damklass. Peter och Erik, samt Josefine och Tove visade vart skåpet skulle stå.

Avslutningsvis var det sprintstafett på Smirres hemma-arena. Även denna tävling var väldigt teknisk, men till skillnad från tidigare under veckan så bommade di svenske. Ryssland vann före Finland.

Hemresan är kapitel för sig, men kan sammanfattas med: "Det är långt till Kazakstan".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0