Presentation herrar Ski-O-Tour

Namn Erik Rost
Smeknamn Rollen
Klubb Alfta-Ösa OK
Förväntning Fjolårets dominant och världscupvinnare. Är tillsammans med Påsen Sveriges stora hopp. Har dock haft problem med ett knä i höst och hade i Harsa endast kunnat åka skidor förfullt i en vecka. Har enligt egen utsago haft en bra träningsperiod och känner sig i slag efter jul och nyår i Tjeckien. Frågan är om tjeckienvistelsen gjort gott eller om han är helt tömd på energi?!




Namn Peter Arnesson
Smeknamn Påsen
Klubb IF Hallby SOK
Förväntning
Tre världscupsegrar i fjol och en andra plats totalt i världscupen. Är numera en av de mest rutinerade och meriterade i skido-världen. Segerkandidat precis som Rollen. Visade i Harsa att han var het och inte slarvat med sommarträningen. I helgen som var fick han dock stryk av Spoerry. Börjar det smyga fram lite nervositet till mötet med...




Namn Johan Anders Granath
Smeknamn
JG, Granejt, Grisen
Klubb IF Hallby SOK
Förväntning
Topp-3?! Topp-10 garanterat. Har tagit ett stort steg till i år. Håller han alla dagar för att vara med i den yppersta toppen totalt? Vad som talar för honom är att han har förlovat sig och inte behöver lägga energi på att charma alla tjejer. Vad som talar emot är trettioårskrisen och GAME OVER.
Hemsida
http://www.johangranath.se/




Namn Martin Hammarberg
Smeknamn Hammer, Sledge
Klubb Kvarnsvedens GOIF
Förväntning Har haft en trasslig försäsong. Skador, sjukdom och strulande utrustning. Gjorde en strålande sommarsäsong med student-VM-guld som peak. Hade förväntningar på sig att även resultaten vintertid skulle spetsas ytterligare. Han har dock inte levt upp till dessa forväntningar, ännu... Om formen kommer på besök och han står på benen så är en topp-10 möjlig. Defenitivt några riktigt bra etapper. Om inte kommer bitterheten spridas över alperna! Hemsida http://indiepop.blogg.se/index.html




Namn Daniel Nordebo
Smeknamn Nordebröd, Nordegrill
Klubb Älvsby IF
Förväntning Tränade som sina idoler i somras men de blev lite för mycket (var inte ledsen för de, de äter andra vitaminpiller än vad du har att tillgå). Har kommit igen starkt och visat att han vill med till VM. Topp-10 om han håller ihop loppen och inte gör någon djupdykning.
Hemsida http://www.daniel.nordebo.net/




Namn Martin Hederskog
Smeknamn
Bocken, Grisen
Klubb HJS Vansbro OK
Förväntning Är med för att se och lära av de stora grabbarna. Har i höst fått en nytändning och börjat träna med mer långsiktiga mål. Kommer att ta stora kliv framåt den närmsta tiden. Kanske redan under Touren? För övrigt gillar han alpländerna och dess innevånare.




Namn Joel Sjölander
Smeknamn Bulten, Papi
Klubb Alfta-Ösa OK
Förväntning
Åtta på världscupen i Idre förra säsongen. Kan slå till med riktigt fina lopp emellanåt. Lite ojämn så enskilda etapper kan han nog prestera bra medan det blir svårare med totalen. Lift till start och utförsrace i Österrike kan passa fint, utförsspecialist! Kommer ha stor show under touren då han ska VAXA bröstet efter ett förlorat vad.




Namn Jimmy Larsson
Smeknamn Jim-Bingo
Klubb
Alfta-Ösa OK
Förväntning
Har varit helt osynlig på senhösten och i början av vintern. Mörkar han eller är det så att hans postbil är för liten och han får ont i ryggen av den?! Är med för att se och lära.

Kommentarer
Postat av: tomp

Vilket gäng! Spännande ska det bli att följa. Lycka till.

2009-01-08 @ 07:51:32
URL: http://www.tomaslofgren.com
Postat av: Coach jr.

2009-01-08 @ 12:53:54
Postat av: Coach jr.

Håller med Tomp. Hoppas på att liveresultaten funkar. Då blir det nybakda bullar framför SOT

2009-01-08 @ 12:55:26
Postat av: rollen

Coach jr.>>Du skulle vart med här nere. Det brukar ju gå bra när du coachar i alperna! Bullarna skulle ju inte vara helt fel heller:)

2009-01-08 @ 19:12:37
Postat av: Coach jr.

Rollen>> Sant!! Ni får se till att stanna i jönköping på vägen hem och visa upp medaljerna medan ni smaskar på nygräddat och kall mjölk

2009-01-08 @ 21:17:25
Postat av: david

Kan också bara instämma med Tomp, vilket gäng! Synd bara att inte GSK fick lyckats få in någon fot ännu, men det kommer, var så säkra ;-)



Kör hårt nu!

2009-01-09 @ 07:54:36
URL: http://andersson-eliasson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0