SM Sundsvall

Den gångna helgen arrangerade Sundsvalls OK SM för juniorer och seniorer. Sprint på lördagen och Lång på söndagen.

Sprint:
Roliga och svåra banor i en utmanande terräng, pga den senaste tidens myckna snöfall i medelpad vart spåren ganska mjuka och stora trugor var en mer än vanligt en nödvändighet! Helene vann damklassen tätt före östersundsduon Marie och Erica. Herrklassen vanns av Påsen efter att Rollen haft bäst tid men stämplat fel. Nordebo blev tvåa och Spoerry trea. Båda dessa herrar tog sitt livs första SM medaljer.

Långdistans:
Årets tuffaste tävling (så här långt), bjöds det på med en segrartid på 1.53 i herrklassen. En åkväg på närmare 33km skulle forceras på mjuka skoterspår. Dessutom var det många rejäla backar som krämade musten ur många åkare. Ett av arrangören spännande grepp var att köra tävlingen "old school" dvs med kartbyten ute i skogen vilket medförde att vi fick många intressanta och svårlösta långsträckor att lösa. Roligt för åkarna men kanske lite tråkigare för publiken!

Segrande ur detta kraftprov gick Josie och återigen Påsen, tvåa blev Helene och Rollen och tredjeplatserna togs av Jeddan och Nordebo. Denna dag var det många som fick smaka på den berömda väggen!

Enligt många av åkarna var detta årets bästa arrangemang, där allt präglades av en professionell touch.

All info på arrangörens hemsida

Kommentarer
Postat av: Sara

hej, jag såg en kille spurta i mål i lördagens tävling och han hade så fina ögon. han åkte i gulblå dräkt, någon som vet vem de var?

2009-02-16 @ 16:01:46
Postat av: Hans

Trevlig läsning!

2009-02-16 @ 16:28:30
Postat av: En som tror sig veta...

Kan det vara Angeleyes...

2009-02-18 @ 08:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0