Skido.blogg.se - 08/09 edition

Nu när vintern nalkas så gör även en av tidernas populäraste bloggar comeback! Äntligen säger många, på tiden säger vissa, välkommen tillbaka kära läsare säger jag.

En lång och blöt sommar är till ända och vintern står för dörren. Här i Falun har snön redan vräkt ner fantastiska 4 cm och idag gjordes årets första skidpass på de smått legendariska spåren som Mogren och de andra (is)dansade sig fram på till sina blänkande medaljer.

Hur står det då till i ett av sveriges hårdaste landslag så här inpå säsongen? Ja en sak är säker, och det är att frågorna är många. Kommer Rollen återupprepa sin fjolårssäsong? Kommer evigt unge Åslund kröna sin karriär med ett par guld i japan (VM)? Kommer Hammer få sitt stora internationella genombrott i vinter och framförallt vem vinner götalandsmästerskapen i stafett nu när både Hallby och Göteborg har två starka lag?

Cykelsportens motsvarighet till skid-O nämligen cycelcross (länk) är en hård sport! Igår avgjordes det en stortävling på Lugnet och självklart var skidobloggen där för att dokumentera händelsen! Coolt som fan var det, intensivt och hårt och åkarna låg på ställ överallt. Inte oväntat var Tomp med i täten när underlaget var snö och han körde ifrån hela VM-laget från ifjol! På slutet fick han dock ge sig mot OS-cyklisten Emil Lindgren och blev 3a men jag ser det som ett bra tecken inför vintern för svenska skidO-framgångar! Fråga mig inte var ifrån jag ser kopplingen mellan Cycelcross och skidO-framgångar, det är nog mer en magkänsla!

Hoppas ni andra ut i landet nu börjar rapportera så den här skiten tar sig till fornstora dar med flera hundra besökare!

   
Tomp                               Skid-O i Idre             Påsen tränar!     Hammers Hill         
      
Nästa generations skidorienterare!?


Hälsningar
Nordebo


Kommentarer
Postat av: Hammer

yes!!! äntligen fart på bloggen.

2008-11-02 @ 22:25:00
URL: http://indiepop.blogg.se/
Postat av: Hammer

kan ju även passa på att säga i skido-metropolen borlänge var det cx-tävling idag igen och att i gyllbergen finns det grymt bra skidspår.

2008-11-02 @ 22:37:57
URL: http://indiepop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0