Mustasch - sexigt eller stickigt något så djääävulskt?

AA, nu har vi just glott oss igenom veckans höjdpunkt i tv-tablån..."BONDE SÖKER FRU" yeah!! Ett program som vi slaviskt följt hela säsongen. Just nu sitter vi här och sörjer med en liten tår i ögat för att vi bara har ett sista program kvar att se fram emot, däremot är vi ganska nöjda eftersom vi denna vecka fått avnjuta hela två program av denna underbara serie.
"Bonde söker fru" var till en början mest vårt kvällsnöje men det har nu spritt sig som en löpeld genom truppen och ikväll var uppslutningen nästintill total. Detta tycker vi är helt underbart, och tänker nu spinna vidare på denna idé:

"SKIDORIENTERARE SÖKER FRU" - 6 stycken mer eller mindre mustaschklädda män/pojkar söker den rätta!

(du som eventuellt lämnar in en ansökan måste ha överseende med att du kanske inte alltid prioriteras framför träning och tävling)

och som vi säger i Sverige: "Make the best kvinna vinna"

popopopoooooooo!!
/Jeddan&Häggström

Kommentarer
Postat av: Karl Tiselius

Haha, lysande idé! Släng ut bilder på de sökande mustasch-skido-killarna så kan marknadsföringen ta fart direkt! Måste finnas många intresserade!

2007-12-14 @ 10:02:48
Postat av: Helgfransosen

Underbart initiativ, jag gillar framförallt villkoret om att träning och tävling skall favoriseras framför den sökande, kan bara tänka mig hur många intresserade det måste finnas därute i stugorna! Kort info om skidorienterarna och bilder så sökandet kan ta fart på allvar...

2007-12-14 @ 10:42:21
Postat av: Nordebo

Kommer bli succe!

2007-12-17 @ 23:22:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0