Intresserad?

Säsongen 10/11 börjar närma sig och det är dags att damma av tävlingstightsen. Vintern bjuder ju på ett EM i Norge och ett VM i härliga Härjedalen! Men först ska förberedande tävlingar äga rum och en (läs; flera) av dessa går av stapeln i Österrike/Slovakien i samband med Ski-O tour. Förhoppningsvis kommer vi att få se flera svenska kämpar på startlinjen där! Nu tänkte jag komma till det egentliga syftet med detta inlägg.

Alfta/Kvarnsveden ska åka ner med 3st aktiva och en vallare/coach, dessutom har åkare från andra föreningar visat intresse att få hjälp med vallning etc. Vår fråga lyder alltså: Vilka är intresserade av att få hjälp med coaching/vallning på Ski-O tour?
AÖOK/KGoIF kan tänka sig att åka ner med 2st coacher om det finns intresse. Om 2st följer med ner finns det plats för 10st aktiva som får vallat, och priset för tjänsten kommer att bero på hur många aktiva som anmäler intresse för att få skidorna gnuggade. Principen först till kvarn kommer att gälla, så bestäm er ganska snart!

Vid frågor eller intresseanmälan, maila till: joelsjolander@hotmail.com

Vid "pennan"
Joel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0