Eftermiddagspass med fin(n)besök

Något slitna, halvsega och småmöra skidorienterare attackerade på eftermiddagen återigen smal- och prickspåren på Södra Berget. Denna gång var övningen mer medeldistansinspirerad och med kartställ på magen sprang vi skidorienterare runt och letade snitslar i skogen. Backe upp och backe ner..

Eftermiddagspasset bjöd också på fin(n)besök, mycket trevligt. Hammer hoppas på ett nytillskott i MOKS 10MILA och jukola-lag. Imorgon lär det kulturella utbudet utökas då landslaget besöker Nacksta för en rullskidsorientering. Coach har fixat en övning med sprint-karraktär.

Dagens "Mr rätt och riktig i trafiken" går idag till Hammer med motiveringen: "Genom att tydligt visa, i varje serpentinsväng mot Södra Berget, åt vilket håll han ska svänga genom att blinka känner sig hans medpassagerare trygga&säkra under hela resan" Säkerligen hade han också,om något ovälkommet kommit ut på vägen använt Skodans klassiska signalhorn. Som pris får Hammer en bild på sig själv.


Hammers klassiska


Imorgon kommer armarna att få sig en rejäl duvning. Flera tuffa pass med syftet att bli starka på smalspåren i vinter väntar. Men det är inget som skrämmer de SVENSKA hårda skidorienterarna.. ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0