Presentation damer Ski-O-Tour

Namn Åsa Zetterberg Eriksson
Smeknamn ÅZE
Klubb ÖSeT SkidO
Förväntning De många backarna talar inte för henne. Det blir många höjdmeter med pensionärsskate... I Österrike ryktas det dock om lift till start, det kanske är något som passar. Är ruskigt startsnabb och får hon till de första dagarna kan hon vara med topp-tio.




Namn Josefine Engström
Smeknamn Jossie
Klubb Alfta-Ösa OK
Förväntning Visade i slutet av fjolåret att hon har en grym kapacitet. Kan hon hålla rädslan för bergen borta kan hon sluta riktigt högt upp. Topp-fem? Klart godkänt med topp-tio också.




Namn Johanna Edin
Smeknamn Jeddan
Klubb Kovlands IF
Förväntning Humöråkare. Vädret ser ut att bli kalasfint så konkurrenterna får se upp med Jeddan. Frågan är om hon håller alla dagar. En dålig dag kan hon riva målfållan...




Namn Helene Söderlund
Smeknamn Helen-klen
Klubb IFK Moras OK
Förväntning Kanske högst högsta kapacitet av de svenska damerna. Tvåa i Idre på världscupen i fjol. Tyvärr fick hon problem och kunde inte göra sig själv rättvisa senare på säsongen. Har plockat JVM-medaljer som en skördertröska i alperna förrut så Helene blir at räkna med!





Namn Elin Vedin
Smeknamn
Klubb Selångers SOK
Förväntning Förstaårssenior som är med för att se och lära. Efter den finska premiären kan man dock misstänka att hon har annat i kikaren...




Namn Kajsa Rickardsson
Smeknamn Kajjan
Klubb Domnarvets GoIF
Förväntning Nyfrälst skidorienterare. Som gammal skidåkare kommer hon att gilla alpskidorienteringen med mycket bedspår. Dark horse.

Kommentarer
Postat av: Coach jr.

Fan va gott påsen och helene-klen sätter ribban högt direkt väntar med spänning på fortsättningen

2009-01-10 @ 21:53:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0