Kändisspotting

Stafetten i Nyby blev en eriksgata för grabbarna från Hallby, de vann ohotade före guttarna från Norge och kombinationen Domnarvet/Alfta.
I damklassen visade Fältjägarna att takterna sitter i och vann även de klart före Midälva och Alfta. Roligt att se Marie(Ohlsson) och Stina (Grenholm) tillbaka på banan igen med kartställ på magen!!

Tävlingarna i Nyby avgjordes på en "oåkt" karta, något som undertecknad tyckte var väldigt roligt. Ett perfekt område för sprint och sprintstafett! Ett smart drag av arrangörerna var att förlägga tävlingen till en högt belägen plats då det ofta är väldigt kallt i denna del av landet i januari. Så även denna gång. Termometern visade -30 grader 10minuter innan man anlände till TC, men endast -15 vid tävlingsplatsen.

En liten anekdot från hemresan: När Joel och lördagens segrare Christian stannade för födointag på en pizzeria i Strömsund stod det en flådig Hummer på parkeringen och Christian som anser att denna typ av bil borde vara förbjuden p.g.a. miljöskäl muttrade lite. När vi sedan gick in på pizzahaket som var ganska tom tyckte Joel att han kände igen en av gästerna. Eftersom gästen hade en lurvig mössa var han ganska svår att känna igen, men efter lite funderande och observerande kunde gästen identifieras som Dogge Doggelito. En celebritet alltså. Det var också han som ägde den bensinslukande Hummern. Vad han gjorde i Strömsund vet vi inte, men det kanske är hans lilla tillflyktsort från stor-Stockholm, eller så var även han endast på genomresa precis som de två skidorienterande gossarna som uppskattade hans närvaro.

Ha´ne!
Joel

Kommentarer
Postat av: Hammer

Mysigt! Ni skulle ha tipsat Dogge om att prova på skido nån gång

2009-01-05 @ 13:15:03
URL: http://indiepop.blogg.se/
Postat av: wheppa

Faen. Man skulle vart med. Såg ju sjukt nice ut (kartan hos Hammer). Men då jag tjänstgjorde i huvudstaden kom det inte på frågan. När e nästa tävling inom rimligt avstånd från Åredalen?



SkidO Dogge. Trevligt!

2009-01-05 @ 13:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0