I skarven mellan vinter och sommar

har flera Skidorienterare inte tagit ledigt utan fortsatt att tävla. I helgen hittade jag Daniel I Bruksvallarna, på skidor, där han fortsatte att plocka fina skalper. Han hade sällskap av några junisar som också använder kartställ ibland. Per Frost, Adam Karlsson och Amanda Mattsson har jag hittat i listorna. Kan ha missat någon. Borde inte en orienteringskarta/SkidO-karta vara en del av den satsning som ska göras i Bruks.

Spoerry använde också sig av skidor på fötterna när han åkte långloppet mellan Hemavan och Ammarns längs med Kungsleden, och blev tvåa tillsammans med Björn Rydvall.

Hammer, Joel och Anna spang Rånässtafetten. Tomuch och Rost hade åkt längst och tävlade i Tjeckien!!! VM-drömmar eller andra drömmar??

Junisarna orienterade nere i Uddevalla i Silva Junior Cup. Tove är som vanligt pålitlig i toppen. Hon vann D18. En annan bekant Gul-Svart är "Årets Junior i Dospat" Sjökan som kom 9:a i H18. Hittade sju junisar till som åker skidO frekvent i listorna, Linus Karlsson Mood, Carl Magnusson, Elin Vedin, Andreas Allerhed, Erik Blomgren, Johan Sonesson, och Maria Bois. Det fanns säkert fler som jag missade i all hast.

Det var säkert fler ur vår skara som rörde på sig i olika arrangemang. Upplys oss andra om var och hur det gick.

Här uppe i den höga nord är det full vinter. I natt kom det ytterligare 2 dm nysnö. Snötäcket är ca metern där vi har skidspåren. Vi körde SkidO förra veckan ingående i Tour de Canis - Älvsby Skidlinjes Skolmästerskap

Coach Norén

Fjälltoppsloppet Bruksvallarna
Resultat Kungsledenrännet Hemavan - Ammarnäs
Artikel Kungsledenrännet
Rånässtafetten
Moravian Open Championship
Silva Junior Cup

Kommentarer
Postat av: Hammer

Imponerande summering!!!

2008-04-14 @ 15:10:36
URL: http://indiepop.blogg.se
Postat av: Nordebo

kan inte annat än hålla med!

Dessutom åkte Martin Olsson, Mikael Hallmans och Patrik Engström fjälltoppsloppet!

2008-04-14 @ 15:54:58
Postat av: JG

och jag rastade benen på Rånäs med känslan av att vara motionär...

2008-04-15 @ 08:45:28
Postat av: Johanna

...rastade också lite ben på Rånäs, dags att sluta leta snö å börja springa lite mer orientering är en av helgens slutsatser..

2008-04-15 @ 09:34:40
Postat av: wheppa

Förstår att alla arrangemang inte får plats.

I Vålådalen gick inbjudningstävlingen RGI08 i lördags där jag var på näppen att försvara fjolårets 2:a plats. Slutade 3:a i de sex man starka startfältet. Till helgen åks säsongen sista skidtävling, JAI (Vålådalsloppet) över 27km K.

Lycka till i barmarken. Här åker vi skidor in i juni.

2008-04-15 @ 16:26:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0