Natt-OL

Hej skidO-Sverige!

Idag rapporteras det från Björkarnas stad, Umeå. Snön lyser med sin frånvaro, men enligt våra beräkningar kommer den snart.
Ikväll gick den fjärde deltävlingen i nattcupen av stapeln, med start och mål vid travbanan, självklart var skidorienterarna representerade. Dels av Anna från Mockträsk, dels av Undertecknad. Anna var den enda damen som antog utmaningen på långa banan. På herrsidan var det mer rafflande, här utmanades skidO-Joel av diverse orienterare med Västerbergslagens stolthet Marcus Andersson i spetsen, men idag var skidorienteraren för stark. Han kunde med lätta steg lufsa imål som vinnare. Med ett leende på läpparna cyklade han sedan hem till Mariehems-ghettot. Där firades segern tillsammans vår Schweziska vän C.Spoerry och en tallrik gröt. Det skålades dessutom med chokladmjölk.

På söndag är det dags för avresa mot varmare breddgrader, närmare bestämt Torsby, här kommer landslaget att träna nästkommande vecka. Det ser vi verkligen fram emot!

På återseende!

// Joel

Kommentarer
Postat av: Martin

Snyggt att du visar skido-klass även på natt-ol!! Hoppas det går att lösa så att white ninjas får ett lag på höknatten...

2007-10-19 @ 08:42:24
URL: http://indiepop.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0